Bildiğiniz gibi 11.Türk Çocuk Ürolojisi Kongresi 16-18 Aralık 2011 de Antalya’da Rixos Sungate Otelde yapılacaktır. Kongreyi daha kolay takip edebilmeniz için kongre mobil web uygulaması hazırlanmıştır. Mobil uygulama içinden tüm programa, konuşmacı ve konuşma listelerine ulaşabileceğiniz gibi program içinde arama yapmanız da mümkündür.

 

Değerli Üyelerimiz, Sevgili Meslektaşlarımız,

 Bildiğiniz gibi 11.Türk Çocuk Ürolojisi Kongresi 16-18 Aralık 2011 de Antalya’da Rixos Sungate Otelde yapılacaktır.

Kongreyi daha kolay takip edebilmeniz için kongre mobil web uygulaması hazırlanmıştır. Mobil uygulama içinden tüm programa, konuşmacı ve konuşma listelerine ulaşabileceğiniz gibi program içinde arama yapmanız da mümkündür. Kongre sırasında yapılacak duyuruları da uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

 Ayrıca mobil uygulama keypad olarak kullanılıp, interaktif oturumlarda oylama aracı olarak da kullanılabilmektedir. İnteraktif oturum Cumartesi günü sizin 14.20 - 15.20 İYE PANELİ olarak belirlenmiştir. İnteraktif oturumda mobil cihazlarıyla oylamaya katılımla ilgili detaylı bilgi oturum girişinde katılımcılara iletilecektir.

 Uygulamaya ulaşmak için lütfen Mobil tarayıcınızla (Iphone, Blackberry, android) www.cocukurolojikongresi.org adresini ziyaret ediniz veya herhangi bir qr okuyucu ile aşağıdaki karekodu mobil cihazınıza okutunuz.

Kongremizde görüşmek üzere,

 Türk Çocuk Ürolojisi Derneği


Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar